afdrukken Stuur naar een vriend

Verzend dit artikel naar een vriend

Sluiten
Verzenden Fout verzenden

Fabricatie van Royal Boch producten

Ontdek de verschillende stappen van de manuele productie van Royal Boch producten

Eerste stap, het gieten en het afgietsel

Het gietklei, is gegoten in een vorm. Het overschot gietklei is terug gebruikt voor de volgende producten.

Tweede stap, de vormgeving

Wanneer de product gegoten is, is hem gebaken om een definitieve vorm te kunnen krijgen. Inderdaad, moet een persoon het product nog manueel afwerken en vormen om al het defect er vanaf te halen zodat het perfect is. 

Derde stap, het decoratie

Wanneer de producten zijn ingericht, hand schildert een werknemer het, dit is het geval van de collectie Boerenbont. Of is een chromo aangebracht op het product, dit is het geval Alhambra collectie. Of is er een kobaltblauw verf gespoten op een stukje tin die het decor reproduceert, dit is het geval van onderdelen van het Copenhague collectie. Eindelijk, zet men het logo van het bedrijf onder het product, zodat het onder glazuur blijft. Royal Boch is één van de laatste bedrijven in de wereld die deze techniek nog gebruikt.

 

Vierde stap, het emailleren

Wanneer het product gedecoreerd is, spruit een werknemer glazuur op het product om het glans te geven. Het product is volledig geglazuurd, zelf onder het product, Royal Boch is nog één van de laatste firmas die dit manier van werken gebruikt.

 

Vijfde stap, het koken en het kwaliteitscontrole

Dan is het product in een oven geplaatst die aan verschillende temperaturen kookt. Het product komt dan uit in zijn finale staat. Uiteidenlijk controleren de werknemers het kwaliteit op basis van strenge criteria om altijd een product te kunnen leveren die aan de behoeften van onze klanten past.

Quicklinks
Powered and designed by djm Web © 2010 Royal boch.